wielerkledingwinkel2

ساخت وبلاگ

De twaalfde etappe op 18 juli 2019 is de 209,5 km lange bergketen van Toulouse-Bagned Biegor, waarin de eerste 130 km relatief vlak is. Veel coureurs in Goedkope wielerkleding hopen deel te nemen aan het breakout-kampioenschap, dus het spel begon erg fel en na 40 kilometer vormde zich geleidelijk de stabiele uitbreekgroep. De uitbraakgroep is enorm, met in totaal 40 mensen.

 

De 30 km voor de finish was helemaal bergafwaarts en de eerste drie gaven andere tegenstanders geen kans. In de laatste 500 meter lieten de drie de snelheid naar een laag niveau zakken, letten op elkaar en wachtten op de timing van de sprint. Simon Yates, ooit wereldkampioen in de scorewereld, vergat zijn vaardigheden niet en versloeg met succes twee tegenstanders. Dit is ook de eerste overwinning van de Tour de France van Simon Yates, waarmee hij zijn rijdende Ronde van Frankrijk fietskleding wint en hem toestaat om één stop te maken in de drie grote ronden. Uiteindelijk versloeg Simon Yates Bilbao en Mühlberger die uitbraken om de etappe te winnen.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 191 تاريخ : يکشنبه 26 آبان 1398 ساعت: 23:54

Op 17 juli 2019 was de 11de etappe van de Tour de France Albi-Toulouse. De hele reis was een vlakke weg van 167 kilometer lang en de 11e etappe van de Tour de France eindigde. Ewan won de elfde etappe van zijn rit Goedkope wielerkleding, die ook Ewan in eigen handen Groenewegen oppikt, de eerste overwinning van de carrière Tour de France.

 

Het hoogtepunt van de wedstrijd was 10 km voor het einde van de race, de Corkal en Derby kwamen ten val en de Oostenrijkse sprinttrein Lotto Soudal verloor de twee belangrijke ringen. Ewan slaagde erin de moord op de schatten van vele mensen, Team Jumbo-visma, tegen te gaan in de ongunstige omstandigheden en won de eerste overwinning van de Tour de France in de eerste ronde van de Tour de France. Het kampioenschap Ronde van Frankrijk fietskleding is gewonnen. Tot dusverre is elke etappe van de Tour de France gewonnen door verschillende coureurs. Allaphilippe, Sagan en Beal zijn veilig afgewerkt, met behoud van hun respectievelijke truien.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 233 تاريخ : سه شنبه 21 آبان 1398 ساعت: 21:05

Op 15 juli 2019 was St. Frauel-Albi 217,5 km de locatie van de 10e Ronde van de Tour de France. Dit is ook de "eerste week" van de Tour de France die na tien etappes bijna ten einde zal zijn, de laatste dag voor de rustdag is 217,5 kilometer van het Ping Road-podium, atleten die Goedkope wielerkleding dragen zijn klaar voor de eindsprint.

Het hoogtepunt van het spel is Wout van Aert en Elia Viviani op hetzelfde moment! Het Belgische genie met een klein voordeel heeft de uitdaging van de Italianen weerstaan. Nadat Grunewihen achterbleef, kwam de wereldkampioen cross-country cross-country naar voren en won zijn eigen wielerpak op de eerste Ronde van Frankrijk fietskleding van de Tour de France. Van de vier truien, de enige die van eigenaar veranderde, was het witte shirt - Egan Beal verving de Zikone achter zich en werd de nieuwe beste jonge coureur. Alphalip, Sagan en Velence hebben een groot voordeel in hun respectievelijke ranglijst om deel te nemen aan de volgende fase van het spel.

 

Op 15 juli 2019 eindigde de tiende etappe van de Tour de France. Wout van Aert drukte een sterke vijand en won de eerste overwinning van de Tour de France.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 210 تاريخ : چهارشنبه 15 آبان 1398 ساعت: 20:41

Op 13 juli 2019 was de achtste etappe een 200 kilometer lange heuvelachtige etappe. De afstand is lang en golvend, en de achtste fase is een andere fase die geschikt is om uit te breken. De renners dragen allemaal Goedkope wielerkleding om zich voor te bereiden op het spel.

 

Sommige mensen in de totaalscore kunnen achterblijven, maar de meeste mensen zullen samen de grens oversteken. Voor Alaphilippe bieden de laatste tien kilometer en het einde van de secondenreductie een goede kans om het gele shirt terug te pakken. Het eindpunt zal naar verwachting een groepssprint zijn, is het een breakout-groep of een hoofdgroep? Het worstelen tussen verschillende coureurs en teams, evenals de veranderende tactieken, zijn allemaal het waard om gewaardeerd te worden in de Grand Tour. De Gendt is vol van uithoudingsvermogen en trekt een perfect einde aan zijn inspanningen voor de overwinning. Pinot's tweede plaats was over de schreef; Alaphilippe kon De Gendt niet inhalen, maar hij wist de gele Ronde van Frankrijk fietskleding van Ciccone te pakken.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 218 تاريخ : سه شنبه 14 آبان 1398 ساعت: 20:09

Etappe 6: La Planche des Belles Filles is 160,5 km lang en is een bergetappe. De eerste etappe van de Tour de France 2019 wordt opgevoerd in de zesde etappe. Beklimmen! Klim weer! Blijf klimmen! 160,5 km werd opgevuld in zeven klimpunten, bijna geen vlakke weg. Op 12 juli 2019 eindigde de zesde etappe van de Tour de France. Twee Rookies van de Tour de France van de Breakout Group namen het voortouw in La Planche des Belles Filles: Teuns scoorde het podium; Zico won hun nieuwe Goedkope wielerkleding als de nieuwe gele shirtwinnaar.

 

Uiteindelijk, als gevolg van de score van 4 uur, 29 minuten en 03 seconden in deze fase, gaf Alaphilippe het geel shirt van de kampioen Ronde van Frankrijk fietskleding over 6 seconden over. In de afgelopen jaren heeft La Planche des Belles Filles een fenomeen van "bijgeloof": in dat spel won de coureur die het gele shirt droeg na het einde van de paragraaf het kampioenschap van het jaar, en we verwachten dat Teuns en Ciccone dit bereiken goede resultaten in de volgende game.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 249 تاريخ : دوشنبه 13 آبان 1398 ساعت: 21:09

De vierde etappe blijft een 213,5 kilometer lange afstandsfase, met 176 spelers die Goedkope wielerkleding aan de startlijn van Lance waren.

Bereid je voor op de sprint.

Er is geen speciale aandacht nodig op de baan. De laatste is een snelle grote groepssprint.

 

Elk onderdeel van de fast-track-trein in dit spel volbracht perfect zijn eigen taken, waardoor Viviani met gemak een sprint kon lanceren en zijn tegenstander gemakkelijk kon overtreffen. De gele Ronde van Frankrijk fietskleding behoort hem toe, en dit is ook zijn eerste overwinning in de Tour de France.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 211 تاريخ : يکشنبه 12 آبان 1398 ساعت: 21:42

Op 4 juli 2019 werd de eerste etappe van de Tour de France voltooid. Teunissen, gekleed in een Team Jumbo-Visma Goedkope wielerkleding, wandelde over Sagan naar de finish en won de start.

De eerste fase was het 194,5 kilometer lange vlakke weggedeelte dat de regio's Vlaanderen en Wallonië doorkruiste en uiteindelijk terugkeerde naar Brussel voor een sprint. Gedurende de eerste 50 kilometer passeert de race de beroemde steile hellingen langs de steile hellingen Mur de Grammont (Chapel Hill) en Bosberg, waar het klimpunt zich bevindt.

 

Aan het einde van het spel was Matthews (Sunweb) in de voorhoede en werd hij gedwongen om van tevoren te openen. Sagan volgde, wachtend op het juiste moment, en Colbrelli was de eerste om uit te dagen. Sagan's snelheid was genoeg om Colbrelli in te halen, maar Teunissen smakte achter Colbrelli, worstelde met de wagen op de finishlijn en pakte de witte lijn voor Sagan! De 27-jarige Nederlander won zijn eerste carrière in de Tour de France terwijl hij de gele en groene Ronde van Frankrijk fietskleding droeg. Het witte shirt is van de derde Ewan (Lotto Soudal).

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 264 تاريخ : پنجشنبه 9 آبان 1398 ساعت: 21:03

Aan de vooravond van de Tour de France konden veel beroemde spelers niet deelnemen aan het oorspronkelijke plan vanwege ongevallen zoals blessures en ziektes. Froome, gekleed in het INEOS-team Goedkope wielerkleding, is een van hen. Hij is bijna de focus van de hele auto. Froome's supersnelle crash aan de vooravond van de persoonlijke tijdrit in de ring, het lijkt erop dat de huidige Tour de France nog niet ik in het begin te veel heb verloren. Vanwege dit estige letsel, zal Froome minstens een half jaar nodig hebben om terug te keren naar het spel. De vijfde kampioen van de Tour de France kan alleen wachten tot volgend jaar. Op dit moment is Froome ontslagen uit het ziekenhuis en wacht geduldig op zijn lichaam om te genezen.

 

Froome en the Sky Team zijn absoluut de meest succesvolle coureurs en teams in de Tour de France in de afgelopen 10 jaar. Vanwege hun monopolieprestatie, zal de Tour de France natuurlijk denken aan de Fringe van het Ineos-team Team Sky fietskleding, omdat er zoveel mensen zijn die hem wel of niet leuk vinden, maar wat zeker is, is dat de rinkelende methode van een man die nooit zijn hoofd berijdt voor altijd zal zeker een andere manier zijn.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 221 تاريخ : چهارشنبه 8 آبان 1398 ساعت: 22:01

In mei van dit jaar kondigde de Duitse sprinter Marcel Kittel zijn vroege beëindiging van het contract met Katusha-Alpecin aan omdat zijn status in deze periode niet goed was en hij zijn potentieel niet besefte. Hij kondigde ook aan dat hij zijn professionele wielerwedstrijd zou schorsen. Maar onlangs was er nieuws dat het Jumbo-Visma-team in gesprek is met Marcel Kittel en dat de Duitse sprinter naar verwachting zal terugkeren en Jumbo-Visma Goedkope wielerkleding zal opnemen.

 

Merijn Zeeman, teammanager van het Jumbo-Visma-team, werkte samen met Marcel Kittel in het Giant-Alpecin-team. Hij gelooft dat het aannemen van Marcel Kittel bij Quick-Step Floors fietskleding niet de hoofdsprinter is van Jumbo-Visma, Dylan Groenewegen. Maak indruk. In de afgelopen twee seizoenen is "Dutch Puff" een van de snelste coureurs in de hoofdautogroep geworden en won dit jaar zeven overwinningen. Volgens Merijn Zeeman kunnen Marcel Kittel en Groenewegen in het team naast elkaar bestaan ​​en afzonderlijk spelen, hoewel Groenewegen een leidende rol zal spelen in de grootste competitie.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 201 تاريخ : يکشنبه 5 آبان 1398 ساعت: 9:46